Skip to: Site menu | Main content


Νέα και Ειδήσεις

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

 

29η Ετήσια Χοροεσπερίδα

 

Ακόμα μια λαμπρή βραδιά!!!


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η 29η Ετήσια Χοροεσπερίδα μας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012, αφού η μεγάλη προσέλευση των Φίλων, οπαδών και Υποστηρικτών μας ήταν και φέτος εμφανής, δείχνοντας έμπρακτα την εκτίμηση και την αγάπη τους προς το Σωματείο και ιδιαίτερα στον αείμνηστο Πρόεδρο μας, Στέλιο Γεωργίου Προκοπίου του οποίου η Χοροεσπερίδα καθιερώθηκε στην μνήμη του.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Πάμπος Στυλιανού του οποίου η Χοροεσπερίδα τελούσε υπό την Αιγίδα του δήλωσε χαρακτηριστικά..«Νιώθω συγκίνηση και θαυμασμό για τις άοκνες και συνεχείς προσπάθειές σας, αναδεικνύοντας το ακριτικό σωματείο σας ως σημαντικό παράγοντα κοινοτικής και κοινωνικής προσφοράς και ως φορέα του «ευ αγωνίζεσθαι» και ταυτόχρονα σας συγχαίρω γιατί καταφέρνετε να αποτελείτε γνήσιοι στυλοβάτες του Σωματείου και συνεχιστές του έργου και προσφοράς του αείμνηστου προέδρου σας Στέλιου Προκοπίου, του οποίου η προσφορά στην Κοινότητα και ειδικότερα προς τη «Δάφνη» είναι ανεκτίμητη.
Εύχομαι οι προσπάθειές σας, αγαπητοί μου φίλοι, να ανεβάσουν ακόμη πιο ψηλά τη «Δάφνη» προς όφελος της κοινότητας, της ευρύτερης περιοχής και, κυρίως, της νεολαίας και γι αυτό και ο ΚΟΑ θέλοντας να έρθει αρωγός στις προσπάθειες σας, μέσα στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος του Μαζικού και Κοινωνικού Αθλητισμού,  έχει ήδη εγκρίνει το ποσό για την τοποθέτηση  συνθετικού χορτοτάπητα στο Κοινοτικό Γήπεδο των Τρούλλων, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται τόσο οι ομάδες της Κοινότητας αλλά και των γύρω χωριών
».

Στη συνέχεια την όλη εκδήλωση χαιρέτησε και ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ κ. Νικόλας Παπαδόπουλος. «Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι εδώ και αρκετά χρόνια δίνω το παρόν μου στις εκδηλώσεις της ΔΑΦΝΗΣ και αυτό γιατί έχω πεισθεί ότι η προσπάθεια να κρατηθεί η  Αθλητιώσα νεολαία ενωμένη, μέσα στο πνεύμα του Αθλητισμού, μακριά από ναρκωτικά, χουλιγκανισμούς και άλλες κακοτοπιές, η οποία ξεκίνησε από το 1952 από τον αείμνηστο ιδρυτή και Πρόεδρο του Σωματείου Στέλιο Προκοπίου τον οποίο χάσαμε πριν από 2 χρόνια, συνεχίζεται  με τον ίδιο ζήλο από άξιους διαδόχους. Φυσικά, κάθε τέτοια προσπάθεια και δραστηριότητα απαιτεί ανάλογη οικονομική στήριξη. Οι πολλοί και καλοί φίλοι του σωματείου είμαι σίγουρος ότι κατανοούν πλήρως αυτή την ανάγκη και έμπρακτα και γενναιόδωρα θα συνεχίσουν να στηρίζουν τη «Δάφνη», ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις οικονομικές της ανάγκες και να θέσει ακόμη πιο υψηλούς στόχους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος.

Στη βραδιά αυτή, το Σωματείο «ΔΑΦΝΗ» τίμησε με την αναμνηστική Χρυσή Πλακέτα του, τον  Αντιπρόεδρο του ΔΗΚΟ κ. Νικόλα Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο του ΚΟΑ κ. Πάμπο Στυλιανού, τον πρώην Υπουργό Υγείας κ. Χρίστο Πατσαλίδη, τους γνωστούς Επιχειρηματίες κ. Σταύρο Σταύρου, Άντυ Λόππα, Γιώργο Κωνσταντίνου, Άγγελο Νικολαίδη, και Μάριο Πολυβίου, και τους Οργανισμούς CYTA, ΣΠΕ ΜΑΚΡΑΣΥΚΑΣ και ΣΠΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ για την προσφορά τους και οικονομική στήριξη προς το Σωματείο.


Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, Βουλευτές Λάρνακας- Αμμοχώστου, οι Πρόεδροι των Επαρχιακών Επιτροπών ΔΗΚΟ Λάρνακας και Αμμοχώστου, οι Πρόεδροι της ΝΕΔΗΚ, Αξιωματικοί του Στρατού και της Αστυνομίας, Δημοτικοί Σύμβουλοι,  Εκπρόσωποι του ΚΟΑ, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας, οι Προέδροι της ΣΠΕ ΜΑΚΡΑΣΥΚΑΣ και ΣΠΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, Πρόεδροι Ομοσπονδιών, Σωματείων και άλλων Οργανωμένων Συνόλων, καθώς και πολλοί άλλοι προσκεκλημένοι.

 

Τέλος, έγινε και η καθιερωμένη κλήρωση του λαχείου με πλούσια δώρα, όπου οι πιο κάτω τυχεροί έχουν κερδίσει και παρακαλούνται οι κάτοχοι αυτών, όπως επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 24649120 (απόγευμα) για παραλαβή των δώρων τους :

381, 434, 472, 395, 463, 490, 067, 934, 633, 043, 960, 001, 1110, 270, 569, 685, 262, 665, 678, 004, 923, 944.

Σχετικό άρθρο έχει δημοσιευθεί και στα πιο κάτω:

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Bookmark and Share

Πίσω