Skip to: Site menu | Main content


Νέα και Ειδήσεις

Δευτέρα , 17 Οκτωβρίου 2011

 

Άνευ προηγουμένου επιτυχία η

Χοροεσπερίδα της ΔΑΦΝΗΣ

 

Εξαιρετική επιτυχία άνευ προηγουμένου σημείωσε η 28η Ετήσια Χοροεσπερίδα του Αθλητικού Σωματείου “ΔΑΦΝΗ” Τρούλλων, αφού η μεγάλη κοσμοσυρροή των Φίλων, οπαδών και Υποστηρικτών του Σωματείου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δείχνοντας έμπρακτα την εκτίμηση και την αγάπη τους προς το Σωματείο και ιδιαίτερα στον αείμνηστο Πρόεδρο του, Στέλιο Γεωργίου Προκοπίου του οποίου η Χοροεσπερίδα καθιερώθηκε στην μνήμη του.

«Απόψε θυμόμαστε πρωτίστως και τιμούμε τον αείμνηστο Στέλιο Προκοπίου, του οποίου η προσφορά προς τη «Δάφνη» είναι ανεκτίμητη. Το έργο και η προσφορά του ας παραδειγματίζουν και ας καθοδηγούν τους σημερινούς στυλοβάτες του σωματείου και ας εμπνέουν τα μέλη και τους φίλους του.

Απόλαυσα πριν από λίγο τα νιάτα του Χορευτικού σας Συγκροτήματος σε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, και ένιωσα συγκίνηση και θαυμασμό, και το μόνο που έχω να κάνω είναι να συγχαρώ κατ' αρχάς την επιτροπή και όλους τους συντελεστές της «Δάφνης» για τις άοκνες και συνεχείς προσπάθειές τους να αναδείξουν το ακριτικό αυτό σωματείο ως σημαντικό παράγοντα κοινοτικής και κοινωνικής προσφοράς και ως φορέα του «ευ αγωνίζεσθαι».  Εύχομαι οι προσπάθειές σας, αγαπητοί φίλοι, να ανεβάσουν ακόμη πιο ψηλά τη «Δάφνη» προς όφελος της κοινότητας, της ευρύτερης περιοχής και, κυρίως, της νεολαίας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Προεδρεύοντας του ΚΟΑ κ. Σάββας Κοσιάρης του οποίου η Χοροεσπερίδα τελούσε υπό την Αιγίδα του.

Στη συνέχεια την όλη εκδήλωση χαιρέτησε και ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ κ. Μάριος Καρογιάν του οποίου η Χοροεσπερίδα τελούσε υπό την Υψηλή Προστασία του. «Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι εδώ και αρκετά χρόνια δίνω το παρόν μου στις εκδηλώσεις της ΔΑΦΝΗΣ και αυτό γιατί έχω πεισθεί ότι η προσπάθεια να κρατηθεί η  Αθλητιώσα νεολαία ενωμένη, μέσα στο πνεύμα του Αθλητισμού, μακριά από ναρκωτικά, χουλιγκανισμούς και άλλες κακοτοπιές, η οποία ξεκίνησε από το 1952 από τον αείμνηστο ιδρυτή και Πρόεδρο του Σωματείου Στέλιο Προκοπίου τον οποίο χάσαμε πριν από 1 χρόνο, συνεχίζεται  με τον ίδιο ζήλο από άξιους διαδόχους. Φυσικά, κάθε τέτοια προσπάθεια και δραστηριότητα απαιτεί ανάλογη οικονομική στήριξη. Οι πολλοί και καλοί φίλοι του σωματείου είμαι σίγουρος ότι κατανοούν πλήρως αυτή την ανάγκη και έμπρακτα και γενναιόδωρα θα συνεχίσουν να στηρίζουν τη «Δάφνη», ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις οικονομικές της ανάγκες και να θέσει ακόμη πιο υψηλούς στόχους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ κ. Μάριος Καρογιάν.

Στη βραδιά αυτή, το Σωματείο «ΔΑΦΝΗ» τίμησε με την αναμνηστική Χρυσή Πλακέτα του, τον  Έντιμο Πρόεδρο του ΔΗΚΟ κ. Μάριο Καρογιάν, τον Προεδρεύοντα του ΚΟΑ κ. Σάββα Κοσιάρη, τους γνωστούς Επιχειρηματίες κ. Σταύρο Σταύρου, Άντυ Λόππα, Γιώργο Μανώλη, Γιώργο Κωνσταντίνου, Άγγελο Νικολαίδη, και Μάριο Πολυβίου, και τους Οργανισμούς ΣΠΕ ΜΑΚΡΑΣΥΚΑΣ και ΣΠΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ για την προσφορά τους και οικονομική στήριξη προς το Σωματείο, την ΑΕΚ Λάρνακας για την μεγάλη πρόκριση της στους Ομίλους του EUROPA LEAGUE, την δ. Ορθοδοξία Παναγή για την ανάδειξη της ως ΜΙΣΣ ΚΥΠΡΟΣ 2011, καθώς επίσης τον Γεώργιο Προκοπίου (Πρόεδρος του Σωματείου) για την εκλογή του στο αξίωμα του ΒΟΥΛΕΥΤΗ.


Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, Βουλευτές Λάρνακας- Αμμοχώστου, ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, οι Δημάρχοι Λάρνακας και Αθηαίνου, οι Πρόεδροι των Επαρχιακών Επιτροπών ΔΗΚΟ Λάρνακας και Αμμοχώστου, οι Πρόεδροι της ΝΕΔΗΚ, οι Αντιδήμαρχοι Λάρνακας και Αραδίππου, Αξιωματικοί του Στρατού και της Αστυνομίας, Δημοτικοί Σύμβουλοι,  Πρόεδρος της Ένωσης Κοινοτήτων Λάρνακας,  Κοινοτάρχες, Εκπρόσωποι του ΚΟΑ και ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας, οι Προέδροι της ΣΠΕ ΜΑΚΡΑΣΥΚΑΣ και ΣΠΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, Πρόεδροι Ομοσπονδιών, Σωματείων και άλλων Οργανωμένων Συνόλων, καθώς και πολλοί άλλοι προσκεκλημένοι.

Τέλος, έγινε και η καθιερωμένη κλήρωση του λαχείου με πλούσια δώρα, όπου οι πιο κάτω τυχεροί έχουν κερδίσει και παρακαλούνται οι κάτοχοι αυτών, όπως επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 24649120 (απόγευμα) για παραλαβή των δώρων τους :

1224, 0845, 0943, 0641, 0721, 1250, 1239, 0331, 0575, 3231, 1684, 2011, 1275, 1951, 0283, 3223, 1201.

 

Φωτογραφικό Υλικό μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ

 

Bookmark and Share

Πίσω