Skip to: Site menu | Main content


Νέα και Ειδήσεις

Κυριακή, 01 Ιουλίου 2007

 

"Η Μηχανή των Τίτλων"

 

Μεταξύ Πρωταθλήτριας Πρωταθλητριών και Κυπελλούχου

Κυπελλούχων της ΣΤΟΚ…Σαρωτική η ΔΑΦΝΗ ΤΡΟΥΛΛΩΝ!!!!

Συνέτριψε την ΔΥΝΑΜΟ ΠΕΡΒΟΛΙΩΝ με….7-1!!

 

Της απέδωσαν το τίτλο «Μια μηχανή Τίτλων» και με την φετινή ποδοσφαιρική παρουσία της, κατάφερε να τους δικαιώσει, και μάλιστα με...μαθηματική ακρίβεια!!! κατακτώντας και 4ο επίσημο τρόπαιο, …την ΑΣΠΙΔΑ της ΣΤΟΚ.

Μιλάμε για την ΔΑΦΝΗ ΤΡΟΥΛΛΩΝ, η οποία μετά το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο, το Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών της ΣΤΟΚ, κατέκτησε το περασμένο Σάββατο και …..τέταρτο συνεχόμενο Τρόπαιο, την ΑΣΠΙΔΑ της ΣΤΟΚ <ΝΙΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ> … και μάλιστα με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο.

Και το λέμε αυτό, αφού στον επίσημο αγώνα για την ΑΣΠΙΔΑ της ΣΤΟΚ <ΝΙΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ>, ο οποίος έγινε πλέον θεσμός από την ΣΤΟΚ, αγωνίζονται η Πρωταθλήτρια Πρωταθλητριών και η Κυπελλούχος Κυπελλούχων της ΣΤΟΚ, εις μνήμη του αείμνηστου Προέδρου της, Νίκου Γρηγορίου, μετά από μια φανταστική απόδοση, η ΔΑΦΝΗ ΤΡΟΥΛΛΩΝ .....συνέτριψε την Κυπελλούχο Κυπελλούχων ομάδα της ΔΥΝΑΜΟ Περβολιών με …7–1 !!!, αποτέλεσμα που δεν αφήνει κανένα ...ίχνος αμφισβήτησης για την δίκαια και επάξια επικράτηση της στο Αγροτικό Ποδόσφαιρο του Τόπου μας.

Το παιγνίδι ήταν μια διαφήμιση του ποδοσφαίρου, την οποία έζησαν και χειροκρότησαν αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΤΟΚ, Εκπρόσωποι της επίσημου χορηγού της ΣΤΟΚ της φιλάθλου εταιρείας CARLSBERG , καθώς και αρκετοί φίλαθλοι του ποδοσφαίρου.

Όλοι έζησαν ανεπανάληπτες ποδοσφαιρικές στιγμές, και στο τέλος χειροκρότησαν, όχι μόνον τον νικητή, αλλά περισσότερο την αθλητοπρέπεια των δύο ομάδων.

Έτσι για την ιστορία, η ΔΑΦΝΗ ΤΡΟΥΛΛΩΝ επιβάλλοντας από την αρχή την ισχυρή παρουσία της στο γήπεδο, κατάφερε να προηγηθεί στο 1ο ημίχρονο με 4-0, με τέρματα των Τ.Κατσιαντώνη, Π.Αγγελή, Ν.Πέρο και Γ.Αλεξίου.

Στη επανάληψη, η ΔΥΝΑΜΟ Περβολιών προσπάθησε να ισορροπήσει τον αγώνα χωρίς βέβαια αποτέλεσμα, απεναντίας οι επιθετικοί της ΔΑΦΝΗΣ οι οποίοι είχαν πολλά κέφια, ….φιλοδώρησαν ακόμα 3 τέρματα την ομάδα της ΔΥΝΑΜΟ, με τους Π. Αγγελή, Γ.Κωνσταντίνου και Γ.Ευθυμίου. Η ομάδα της ΔΥΝΑΜΟ κατάφερε μειώσει σε 7 – 1 , στο 90΄ με κεφαλιά του Μ. Γερολέμου.

Από πλευράς της Super Πρωταθλήτριας ομάδας της ΔΑΦΝΗΣ ΤΡΟΥΛΛΩΝ, ο Γενικός Αρχηγός Αθλημάτων κ. Γιώργος Προκοπίου, φανερά ικανοποιημένος από την φετινή πορεία της ομάδας του δήλωσε :

" Ήταν μια πέρα για πέρα πετυχεμένη χρονιά για το Σωματείο μας, και μας κάνει όλους πολύ περήφανους. Καταφέραμε φέτος, να σπάσουμε ρεκόρ …συγκομιδής τίτλων, γιατί για πρώτη φορά στην ιστορία του Σωματείου μας καταφέραμε να κατακτήσουμε 4 τρόπαια μέσα σε μια χρονιά. Πιστεύω πως οι διακρίσεις μας αυτές, ήταν αποτέλεσμα των κόπων και των μόχθων μιας ολόκληρης χρονιάς, Όλοι μαζί πειθαρχημένοι, με σωστό προγραμματισμό, δουλέψαμε σκληρά την χρονιά αυτή, και αποδείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα..."

Θέλω πρώτα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μας για την αθλητοπρέπεια και την αγωνιστική πειθαρχία που

επέδειξαν και οι οποίοι μόχθησαν περισσότερο απ όλους, τον Προπονητή μας κ. Παναγιώτη Σπύρου και το επιτελείο του, που δούλεψαν πάνω σε επαγγελματική βάση και με σωστό προγραμματισμό για να φτάσουμε στις πιο πάνω διακρίσεις, και τέλος στον κόσμο μας, που μας στήριξε σε όλη την χρονιά.

Τέλος θέλω να αναφέρω ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας θέλοντας να εκφράσει έμπρακτα τις ευχαριστίες του προς όλους όσους συνέβαλαν στις επιτυχίες αυτές, διοργανώνει την ερχόμενη εβδομάδα <Φιέστα Πρωταθλητών> μπροστά από το Οίκημα μας, προσφέροντας φαγητό ποτό και διασκέδαση, ενώ περί τα τέλη Ιουλίου διοργανώνει εκδρομή στην πανέμορφη Σαντορίνη προς τιμή των ποδοσφαιριστών μας.>>

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο εκπρόσωπος της ΣΤΟΚ. Πανίκος Αλαμπρίτης, αναφέρθηκε πρώτα στον αείμνηστο Πρόεδρο της ΣΤΟΚ Νίκο Γρηγορίου, ο οποίος αφιέρωσε πολλά χρόνια για το Αγροτικό Ποδόσφαιρο και την ιδέα του Αθλητισμού γενικότερα, και για τον οποίο συνέχισε ο κ. Αλαμπριίτης, "εις ένδειξη μνήμης και τιμής, η ΣΤΟΚ έχει καθιερώσει πλέον ως θεσμό τον επίσημο αυτό αγώνα για την ΑΣΠΙΔΑ της ΣΤΟΚ, στην οποία έχει προσφέρει το όνομα του."

Στην συνέχεια επεσήμανε την αθλητοπρέπεια και τον αλληλοσεβασμό που επέδειξαν οι δύο ομάδες στον αγώνα, και ακολούθως αφού συνεχάρει την ΔΑΦΝΗ ΤΡΟΥΛΛΩΝ, για την κατάκτηση της ΑΣΠΙΔΑΣ της ΣΤΟΚ της απένειμε βαρύτιμο κύπελλο, ενώ τέλος έδωσε τα συγχαρητήρια του, στην φιναλίστρια ομάδα της ΔΥΝΑΜΟ ΠΕΡΒΟΛΙΩΝ.

Τέλος ο κ. Αλαμπρίτης εκ μέρους του Δ.Σ. της ΣΤΟΚ ευχαρίστησε για άλλη μια φορά, την επίσημο Χορηγό του Αγροτικού Ποδοσφαίρου, την φίλαθλο εταιρεία CARLSBERG, που αθλοθέτησε τον αγώνα, καθώς επίσης και για την πολύχρονη στήριξη που προσφέρει στην ΣΤΟΚ.

Πίσω
[ Back to top ]